Снимка за 'The Rookie' - Джена Деван с по-важна роля!

'The Rookie' - Джена Деван с по-важна роля!

Джена Деван ще има по-важна роля в предстоящия 4-ти сезон на полицейската драма 'The Rookie' на ABC.

Красавицата Деван играе пожарникарката Бейли Нюн. Забавна и непредвидима с шантаво чувство за хумор, последно видяхме Бейли накрая на трети сезон - Нолан (Нейтън Филиън) тъкмо я покани на среща. В този сезон тя се появи в 4 от общо 6-те епизода и миналата седмица постна снимки от зад кулисите на шоуто, споделяйки с феновете си своето невероятно изживяване.

Създателят на сериала Алекси Хоули намекна за своя план за героинята на Деван - тя определено ще се задържи. 'По време на 3-ти сезон не можехме да дадем на Нолан един уникален любовен интерес въпреки желанието ни да го направим, понеже беше по средата на пандемията. Искахме обаче да подготвим нещо с потенциал да се развие в следващия сезон. Джен е наистина специална и обичам героинята и', сподели Хоули в интервю за TVLine.

Идеята Нолан да има любовна връзка със своя колежка е всъщност точно това което направи предишния хит на Филиън така успешен - 'Castle' на ABC, където той играеше писател, решил се да пише за полицията, който след известно време става част от екипа.

Деван наскоро се появи в 'The Resident' на FOX, както и в мюзикала на Netflix 'Soundtrack'. 'Come Dance With Me' е проект, с който тя се занимава през лятото - австралийската версия на танцувалното реалити шоу, където беше един от съдиите. 

Публикувано на 04.11.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Новобранецът (The Rookie)

Сериалът проследява Джон Нолан, мъж на четиридесет години, който става най-старият новобранец в полицейското управление в Лос Анджелис. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации