Снимка за 'Only Murders in the Building': Къде ще ни отведе трети сезон? (ИНТЕРВЮ С ДЖОН ХОФМАН)

'Only Murders in the Building': Къде ще ни отведе трети сезон? (ИНТЕРВЮ С ДЖОН ХОФМАН)

ВНИМАНИЕ: Тази статия съдържа сюжетни разкрития от финала на сезон 2 на ‘Only Murders in the Building.’ 

Продукцията на Hulu завърши втория си сезон с парти за разкриване на убийство, несравнимо с друго до сега, дори без парти торта. 

Нека продължим с интервюто на DEADLINE, където самият Джон Хофман разкрива пикантни детайли около финала. 

DEADLINE: Винаги ли сте знаели, че Попи е убийцата на Бъни? Или кога взехте това решение? 
ДЖОН ХОФМАН: Името на Попи беше на малък въображаем списък в съзнанието ми, Синда също беше част от този списък. Доста бързо след като завършихме първи сезон ми се стори интригуващо, че Попи го е направила. Знаейки, че първи и втори сезон са сестрински сезон и смъртта беше свързана директно с нашето трио и действия от сезон първи, се зачудих кой би бил най-интересен за гледане. След това, в стаята на сценаристите на сезон втори, беше повдигнат въпросът “Какво ако Попи е Беки?”. Съответно, всички това вече беше интегрирано в изграждането на история. Също така, Беки, доказваща, че можещ да откриеш успех манипулирайки историята. Съответно, имаше няколко човека, които можеха да знаят какъв е случаят, един от тях беше Попи. Опитвайки се да напредне още повече, използвайки уроци които е научила, тя влезе във втори сезон и всичко излезе извън контрол, за това и Попи се опита да предаде Синда. 

DEADLINE: Партито за разкриване на убийството и начинът по който триото принуди Синда да си признае ни върна към класическите комедии, с които Стийв Мартин и Мартин Шорт са толкова известни. Как се случи това? 
ДЖОН ХОФМАН: О, Господи, беше рай! Селена, Стийв и Марти бяха брилянтни и след това имаме събрани в Акрония всички тези актьори от Ню Йорк, който обичаме: Джаки Хофман, Майкъл Крайтън, Джейсън Вийси, Теди Колука и Внасена Аспилейдж - всички тези хора, които обичаме и са фантастични. Съответно, имаме стая пълна с тях в средата на всичко това и за да накараме обстановката да се усеща като традиционна Агата Кристи, много дълбоко криминале, ние трябва да хвърлим там обрати, които са просто ненормални. Имахме този нелеп ден в стаята на сценаристите, където се опитвахме да измислим как да разкрием Синда. Аз казах “Няма да направим това, но какво ако страховете на Синда са във вътрешността на домат на забавен каданс?”. Беше просто отметка, нещо подобно, но продължихме да мислим за това. И аз се зачудих, наистина ли ще направим това, защото наистина ме караше да се смея? Виждайки Стийв и Марти да правят тази доматена част е едно от най-любимите ми неща, които съм правил. Тина беше там и да видя реакцията ‘и беше просто рай. 

DEADLINE: Оскар Торес беше такава голяма част от първи сезон, а сега просто го няма. Какво се случи с него? 
ДЖОН ХОФМАН: Обичам Арън. За героя, мисля, че има повече общо Мейбъл, която сама казва на финала ‘Всяка година без убийство е добра за мен.’ - наистина искахме да ‘и дадем по-светло начало. И за двата персонажа, шокът от смъртта на Бъни за Оскар и баща му, които работят в сградата, просто усетихме, че ще е много трудно за Оскар да остане в Аркониа. Взехме решение, защото не искахме да виждаме как Мейпъл се впуска в взаимоотношения, в които връзката е общата травма. След всичко, което Оскар преживя, като влизането в затвора за убийство, решихме, че в неговото напускане има логика. Мисля, че поддържат връзка и не искам да казвам, че е нещо, което няма да се върне по някакъв начин, защото той е голяма част от живота ‘и.Много съм горд с Мейбъл и как изглади някои неща с Тео, беше победоносна. Сега тя е жена с цел, която е силна и дори разрешава случаят. Скоро говорих със Селена и ‘и разказах за плановете ни за следващия сезон, тя е толкова развълнувана от това къде ще отидем с Мейбъл. 

DEADLINE: С Чарз-Хейдън обратно в ролята на Бразос, можем ли да очакваме повече от Джейн Линч, в ролята на Саз Патаки? 
ДЖОН ХОФМАН: Ще кажа само, че не трябва да забравяте - Бразос е в действие, но Чарлз-Хайден работи и на Бродуей. Не съм сигурен към ще завърши тя. 

DEADLINE: Как трети сезон ще е по-различен с убийството, което се случва извън Аркони? 
ДЖОН ХОФМАН: Това е страхотен въпрос. Нямам търпение да получа отговора му, за да ви го дам. 

Публикувано на 27.08.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Only Murders in the Building

Трима непознати, които до един са обсебени от мистериите, сами се оказват заплетени в една, след като техен съсед е намерен мъртъв. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации