Снимка за Аманда Пийт и Крисчън Слейтър ще участват във втори сезон на "Dirty John" по USA

Аманда Пийт и Крисчън Слейтър ще участват във втори сезон на "Dirty John" по USA

Аманда Пийт (The Romanoffs) и Крисчън Слейтър (Mr. Robot) ще имат главна роля в предстоящият сезон със заглавие "Dirty John: The Betty Broderick Story" на антологичния сериал "Dirty John" по телевизията USA.

Както първият сезон, в който участваха Кони Бритън и Ерик Бана, вторият ще се базира на истинска криминална история, съдържаща голяма любовна история, която се обърка. През втори сезон, историята на осъдената убийца Бети Бродерик (Пийт) и бившия й съпруг (Слейтър) обхваща от 60-те години до 80-те и проследява разпадането на брака им, който Опра счита за един от "най-силните разводи в Америка" дори преди да завърши в двойно убийство.

"Dirty John" през януари 2018 г. получи първоначална поръчка за два сезона по телевизията Bravo. През май 2019 сериалът се премести по USA. Първият сезон се основаваше на статиите и подкаста за престъпления от репортера на Лос Анджелис Таймс Кристофър Гофърд за историята как романс между Дебра Нюел и харизматичния Джон Мийън се разваля драстично.

Сценарист за вторият сезон е Александра Кънингам. Тя също е продуцент заедно с Джесика Хоровиц, звездата от първият сезон Кони Бритън, Atlas Entertainment и Los Angeles Times Studios. Режисьорите за втори сезон ще бъдат водени от Маги Кили (Ривърдейл), която ще изпълнява ролята на съизпълнителен продуцент / режисьор за сезона и ще режисира четири епизода, включително премиерния и финалния епизод. Режисьори също ще са: Кет Кандлер (Queen Sugar), Мира Менон (The Terror), Шанън Коли (Магьосниците) и шоурънъра Кънингам, която ще направи своя режисьорски дебют. Netflix копродуцира и има правата за първият сезон на поредицата извън САЩ. Сериалът в момента се разработва в Лос Анджелис в Юнивърсъл Студиос.

Първият сезон на "Dirty John" имаше най-големият ръст в броя на гледанията от премиерата до финала за всички нови сериали на която и да е кабелна телевизия. Беше един от двата сериала, които увеличаваха рейтинга си всяка следваща седмица. "Dirty John" донесе първата номинация за златен глобус за телевизията Bravo.

Публикувано на 10.09.2019

Generic placeholder image
Dirty John

Всеки сезон се основава на истинска криминална история с епична любовна история, която се обърка. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации